Bemutatkozás

Örömmel vesszük tudomásul, hogy felkeltette érdeklődését a ZAJKONTROLL Környezetvédelmi és Mérnöki Tervező, Tanácsadó Kft. honlapja.

Üdvözöljük!

A világ és a technika fejlődésének, életkörülményeink változásának hatására környezetünkben egyre több gép, berendezés, jármű, háztartási eszköz jelenik meg, amelyek zaja komfortérzetünket, életminőségünket befolyásolja, zajuk zavaró hatású.

A ZAJKONTROLL Kft. tevékenysége során a kedvezőtlen zajhatások kiküszöbölésével, a kedvező akusztikai környezet megóvásával kíván hozzájárulni az élet minőségi körülményeinek megőrzéséhez.

A zaj- és rezgésvédelemmel szemben felmerülő igények magas szintű teljesítése a zajvédelemmel, akusztikával foglalkozó szakembereken kívül a politikai és gazdasági döntéshozók mellet a műszaki élet különböző szakterületeinek – területfelhasználás/hasznosítás, beruházás, tervezés (építészet, statika, gépészet), kivitelezés – összehangolt komplex munkáját igényli.

Cégünk azon ingatlanfejlesztő, beruházó, tervező, termelő, szolgáltató vállalkozásoknak ajánlja fel szolgáltatásait, amelyek tevékenységükkel közvetve, vagy közvetlenül hatást gyakorolnak környezetünkre.

A ZAJKONTROLL Környezetvédelmi és Mérnöki Tervező, Tanácsadó Kft. önálló jogi személyiségű gazdasági társaság, amely az 1996-ban 100 %-ban magántulajdonú családi vállalkozásként alapított ZAJKONTROLL Környezetvédelmi és Mérnöki Tervező, Tanácsadó Betéti társaság tevékenységét folytatva 2000 óta működik.

Cégünk több évtizedes szakértői gyakorlattal rendelkező és a Magyar Mérnöki Kamara által bejegyzett és nyilvántartott munkatársak megbízható munkájára alapozza a jogszabályi megfelelőséget, minőséget és szakmai garanciát jelentő tevékenységét.

A szakmai tevékenységet kiegészítő, megalapozó zaj- és rezgésvizsgálatokhoz a szakterületi szabványok és előírások követelményeit kielégítő, hitelesített mérőműszerekkel végezzük.